Prijave za školu fotografije do 15. novembra

  Škola fotografije pod pokroviteljstvom lista „Zrenjanin”, a u organizaciji Fotografskog dokumentacionog centra, poziva  zainteresovane da se prijave za predstojeći ciklus predavanja. Rok za prijave otvoren je do 15. novembra.

 Predavanja se održavaju u partnerstvu i prostorijama Savremene galerije Ečka u Zrenjaninu.   Teme o kojima će biti reči jesu istorija fotografije, fotografski aparat, tehnika fotografisanja,   novinska fotografija, kompozicija slike, boja, svetlo, žanrovi fotografije i digitalna obrada   fotografije. 

Polaznici će, osim teoretske, imati i praktičnu nastavu i goste predavače koji će im preneti svoja iskustva. Nakon predavanja polaznici stiču sertifikat, a otvara im se i mogućnost saradnje sa listom „Zrenjanin”.  

 Predavač je Jovan Njegović Drndak, urednik fotografije u Listu Zrenjanin, član UPIDIV-a. 

Dodatna obaveštenja i prijave na telefon 065 8 529 358, ili na imejl zrenjaninskaskolafotografije@gmail.com 

Broj polaznika je ograničen u skladu sa preporukama.

Ako želite pisati, morate naučiti abecedu. Pišete i pišete i na kraju imate lepu, savršenu abecedu. Ali nije bitna abeceda. Važno je što pišete, kako se izražavate. Ista stvar vredi i za fotografiju. Fotografije mogu biti tehnički savršene, pa čak i lepe, a da ne poseduju sopstveni izraz .
Andre Kertesz

About Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

O autoru

Fotografski Dokumentacioni Centar

Jovan Njegović Drndak

predsednik i jedan od osnivača Fotografskog Dokumentacionog Centra, urednik fotografije u lokalnom listu u Zrenjaninu. Dobitnik je više nagrada i priznanja iz oblasti fotografije, saradnik domaćih i stranih novina i časopisa, član je UNS-a i UPIDIV-a.