Prijatelji fotografije

Fotografski dokumentacioni centar svakodnevno širi svoj krug prijatelja, kompanija, klubova i udruženja, koji  daju svoj  doprinos kako bismo  otkrivali mlade talente fotografije, zaboravljene fotografije i fotografsku građu ili  pomogli da sami  pronađete svoj put u fotografskoj delatnosti. Na našim stranicama naći ćete uskoro i preporuke za fotografisanje na području Srbije i regiona. Tu smo da otkrijemo  i da podelimo sa vama, lepše je uz dobro svetlo !     

Tražimo sponzore ili partnere koji  žele da nam pomognu u  obavljanju  aktivnosti. Partneri / sponzori mogu podržati klub sa direktnim  donacijama, davanjem nagrada za pobednike fotografskih konkursa, privilegovane  cene za materijale, štampu, kurseve  ili reklamnu kampanju koja podržava rad Fotografskog dokumentacionog centra. Ako imate mogućnost i želju  da postanete naš partner i želite znati više, rado ćemo vas upoznati. Kontaktirajte nas.

   

O autoru

Fotografski Dokumentacioni Centar

Jovan Njegović Drndak

predsednik i jedan od osnivača Fotografskog Dokumentacionog Centra, urednik fotografije u lokalnom listu u Zrenjaninu. Dobitnik je više nagrada i priznanja iz oblasti fotografije, saradnik domaćih i stranih novina i časopisa, član je UNS-a i UPIDIV-a.